Kun tarvitset korkealaatuista LVI-suunnittelua

Kysy lisää 044 763 1416

LVI-valvonta sekä -suunnittelu Satakunnassa

LVI-valvontaan ja -suunnitteluun erikoistunut FriiPlan Oy toimii Ulvilassa, Porin lähellä. Henkilökunnallamme on laaja kokemus LVIA- ja talotekniikan suunnittelusta, valvonnasta ja rakennuttamisesta. Tarjoamme suunnittelua niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin. LVI-valvonnan ja -suunnittelun ohella tärkeimmät palvelumme ovat talotekniikan suunnittelu, ilmastointisuunnittelu, rakennusautomaatiosuunnittelu, perussäätösuunnittelu sekä linjasaneerauksen kokonaisvaltainen suunnittelu.

Rakennuttamis- ja valvontapalvelut

Tarjoamme myös monipuolisia rakennuttamis- ja valvontapalveluja. Henkilökuntamme on sertifioituja KVV- ja IV-valvontaan. Lisäksi pystymme laatimaan rakennusten energiatodistukset.

LVI-konsultointi

Palveluihimme kuuluu myös LVI-konsultointi yksityisille, yrityksille ja esimerkiksi taloyhtiöille. Puoleemme voi kääntyä niin linjasaneeraukseen, uudisrakennuksen LVI-suunnitteluun kuin saneerauskohteiden LVI-suunnitteluun liittyvissä asioissa. Olemme kokenut ja asiantunteva LVI-konsultointipalvelu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin LVI-valvonta- ja muista taloteknisistä suunnittelupalveluistamme. Voit olla meihin yhteydessä soittamalla tai jättämällä viestin yhteydenottolomakkeellamme.